Sähkötöiden ammattilainen.

Ota yhteyttä

Sähkötöiden ammattilainen.

Ota yhteyttä

Sähkötöiden ammattilainen.

Yhteystiedot

Sähköasennukset pätevältä sähköasentajalta Isossakyrössä ja lähikunnissa

Sähköasennus Tulisalo tekee kaikenlaiset sähköasennukset oikeaoppisesti ja turvallisesti. Osaamisestamme kertoo sekä työnjälkemme että alan todistukset: meillä on S2-sähköpätevyys, joten sähkötyöt onnistuvat aina 1000 volttiin asti. S2-sähköpätevyys on osoitus siitä, että meillä on sähköasennuksiin tarvittava koulutus ja kokemus.

 

Toimimme pääasiassa Isossakyrössä ja lähikunnissa, mutta tarvittaessa palvelemme asiakkaitamme joustavasti myös kauempana. Ota siis yhteyttä ja tilaa sähköasennukset paikalliselta ammattilaiselta!

Sähköasennukset uudis- ja remonttikohteisiin

Meiltä luonnistuvat kaikenlaiset sähköasennukset S2-pätevyyden puitteissa. Meiltä saat ammattitaidolla sekä uudisrakennuksen sähköasennukset että vanhemman kiinteistön sähkökorjaukset ja -asennukset.

 

Palvelemme kaikissa sähkötöissä suurista pieniin. Voimme ottaa hoitaaksemme vaikka teollisuushallin sähköasennukset tai pelkän pihavalaistuksen asennukset. Teemme myös esimerkiksi aurinkosähkölaitteiden ja autojen pikalatausasemien asennukset ammattitaidolla – tutustu myös muihin sähkötöihimme. Mikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri, joten ota yhteyttä ja tilaa paikalle osaava sähköasentaja. Kohteesta ja vaativuudesta riippumatta teemme sähköasennukset ammattitaidolla.

Muut sähkötyöt

Sähköasennukset urakka- tai tuntityönä

Palveluihimme kuuluvat kaikki kotitalouksien ja esimerkiksi yritysten tarvitsemat sähkötyöt aina pienimmistä pistorasia-asennuksista suurempiin sähköurakoihin. Tarjoamme sähköasennuksia sekä urakkahintaan että tuntityönä, tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sähkömies palvelee nopeallakin aikataululla

Sähkötyöt on aina syytä antaa asiansa osaavan sähkömiehen tehtäväksi. Vaihtoehtoisesti sinulla tai yritykselläsi pitää olla oikeus tehdä sähkötöitä, kun rakennat tai korjaat kiinteitä sähköasennuksia, eli sähkölaitteistoja, tai korjaat muita kuin pienoisjännitteisiä sähkölaitteita.
 
Meiltä saat avuksesi vuosikymmenten kokemusta ja osaamista kaikenlaisista sähkötöistä. Pystymme usein palvelemaan asiakkaitamme nopeallakin aikataululla, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy apua!