Sähkötöiden ammattilainen.

Ota yhteyttä

Sähkötöiden ammattilainen.

Ota yhteyttä

Sähkötöiden ammattilainen.

Ota yhteyttä

Aurinkosähkölaitteiden asennukset ja muut sähkötyöt Isossakyrössä ja lähikunnissa

Sähköasennusten lisäksi Sähköasennus Tulisalo tekee kaikki muutkin sähkötyöt, kuten aurinkosähkölaitteiden asennukset, niin uudiskohteisiin kuin vanhoihin rakennuksiin Isonkyrön seudulla. Yrityksellämme on S2-sähköurakoinnin pätevyydet, joten työt onnistuvat aina 1000 volttiin saakka.

Monipuoliset sähkötyöt yhdestä osoitteesta

Tarjoamme monipuoliset sähköalan palvelut yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille. Hoidamme pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla kaikenlaiset sähkötyöt pienistä asennuksista suurempiin urakoihin. Hoidamme ripeästi esimerkiksi valaisimien ja pistorasioiden asennukset, pienten sähkövikojen korjaukset ja kaikki muutkin sähkötyöt.

 

Omakotitaloihin teemme muun muassa sähköistyksiä, maalämpöön liittyviä sähkötöitä ja sähköjen korjauksia, ja kerrostaloihin ja rivitaloihin isompia sähkötöitä. Langattomien sähköjärjestelmien asennus käy meiltä näppärästi. Meillä on osaamista myös aurinkosähkölaitteiden asennuksista, ja asennamme sähköautojen pikalatausasemat omakotitaloihin ja rivitaloihin hybridi- ja täyssähköautojen latausta varten.

 

Kysy meiltä apua kaikkeen sähköihin liittyvään!

Ota yhteyttä

Urakointia avaimet käteen -periaatteella

Hoidamme niin uudis- kuin saneerauskohteiden sähköurakoinnin tarvittaessa helpolla avaimet käteen -periaatteella, eli teemme kaiken tarvikehankinnoista toteutukseen ja viimeistelyyn saakka. Saat meiltä tarvittaessa kokonaishinnan urakkaasi varten.

Palvelua nopeasti ja joustavasti tarpeidesi mukaan

Sähköalan ammattilaisemme ovat valmiina palvelemaan sinua kaikissa sähköalan töissä nopeallakin aikataululla. Tulemme avuksesi silloin, kun se sopii sinun aikatauluusi ja hoidamme työmme loppuun sovittuun ajankohtaan mennessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun etsit ammattilaista sähkötöihin, ota yhteyttä. Toimimme Isossakyrössä ja lähiseudulla, kuten Seinäjoella, Lapualla, Laihiassa ja Vähässäkyrössä. Tavoitat sähköasentajamme puhelimitse parhaiten maanantaista lauantaihin kello 9–17. Muina aikoina voit lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman pian.